Pereiti į pagrindinį turinį

Mėsos pramonė

Prieskonių mišiniai

  • Prieskonių mišiniai virtų dešrų, dešrelių bei sardelių gamybai;
  • Prieskonių mišiniai karštai rūkytų dešrų bei dešrelių gamybai;
  • Prieskonių mišiniai mažai rūkytų dešrų bei dešrelių gamybai;
  • Prieskonių mišiniai vytintų bei š/r dešrų bei dešrelių gamybai;
  • Prieskonių mišiniai mėsos produktų dekoravimui;
  • Prieskonių mišiniai vytintų ar š/r stambiagabalinių mėsos produktų gamybai;
  • Prieskonių mišiniai paštetų gamybai;
  • Prieskonių mišiniai mėsos pusgaminių gamybai;
  • Prieskonių mišiniai mėsos konservų gamybai;
  • Prieskonių mišiniai kulinarinių gaminių gamybai;
  • Specialios paskirties prieskonių mišiniai.

Funkciniai mišiniai

  • Funkciniai injektavimo mišiniai;
  • Funkciniai kuteravimo mišiniai;
  • Funkciniai mišiniai mėsos produktų šviežumui palaikyti;
  • Funkciniai mišiniai mėsos produktų kandumui gerinti;
  • Funkciniai mišiniai mėsos produktų emulgavimui;
  • Funkciniai mišiniai mėsos pakaitalų gamybai;
  • Funkciniai mišiniai mėsos gaminių spalvai;
  • Funkciniai mišiniai mėsos brandinimui;
  • Funkciniai mišiniai padažų gamybai;
  • Specialios paskirties funkciniai mišiniai.

Startinės kultūros

  • Startinės kultūros vytintoms bei š/r dešroms ir dešrelėms brandinti;
  • Startinės kultūros spalvai ir aromatui;
  • Startinės kultūros š/r ir vytintiems kumpiams;
  • Startinės kultūros produktams be pridėtinių “E”;
  • Startinės kultūros pelėsinėms dešroms;
  • Startinės kultūros “Pizza Salami” tipo dešroms;
  • Startinės kultūros stabdančios Listeria Monocitogenes vystymąsi;
  • Specialios paskirties startinės kultūros.

Marinatai

  • Aliejiniai marinatai paruošti naudojimui;
  • Emulsiniai marinatai paruošti naudojimui;
  • Sausi marinatai, skirti maišyti su vandeniu ir (ar) aliejumi;
  • Marinatai šašlykams;
  • Prieskoninės druskos;
  • Marinuotos mėsos dekoravimui skirti prieskonių mišiniai;
  • Marinavimo mišiniai.

Padažai

  • Sausi mišiniai padažams gaminti;
  • Prieskonių ir priedų mišiniai majonezo gamybai;
  • Prieskonių ir priedų mišiniai kečupo gamybai;
  • Padažai paruošti vartojimui;
  • Padažai specialiose pakuotėse (sachet, cup, dangteliuose).

Fermentai

  • Transgliutaminazė virtų dešrų, dešrelių gamybai;
  • Transgliutaminazė vytintų bei š/r dešrų gamybai;
  • Transgliutaminazė stambiagabalinių mėsos produktų klijavimui;
  • Transgliutaminazė mėsos pusgaminių klijavimui.

Sausi pieno produktai

  • Saldžių išrūgų miltai;
  • Nugriebto pieno miltai;
  • Nenugriebto pieno miltai;
  • Grietinėlės milteliai;
  • Permeat milteliai;
  • Pieno baltymai;
  • Jogurto milteliai;
  • Sūrio milteliai;
  • Pieno produktų mišiniai.

Modifikuoti krakmolai

  • Modifikuoti krakmolai virtoms dešroms, dešrelėms;
  • Modifikuoti krakmolai marinatams, padažams;
  • Modifikuoti krakmolai injekcijos sūrymams;
  • Modifikuoti krakmolai įdarams, atsparūs temperatūrai bei užšaldymui;
  • Fizikinės modifikacijos krakmolai be “E” ženklinimo;
  • Ekologiški modifikuoti krakmolai;

Maistinė želatina

  • Maistinė kiaulienos želatina 100-270 bloom tvirtumo;
  • Maistinė jautienos želatina 240-270 bloom tvirtumo;
  • Aromatinė želatina su skoniais.

Gyvūninės kilmės baltymai

  • Kraujo plazmos baltymai;
  • Hemoglobino baltymai;
  • Kiaulienos kolageniniai baltymai;
  • Jautienos kolageniniai baltymai;
  • Paukštienos baltymai;
  • Funkciniai baltymų mišiniai.

Augalinės skaidulos

  • Kviečių;
  • Celiuliozės;
  • Gysločio (Psylium);
  • Augalinių skaidulų mišiniai.

Paniruotės, džiūvėsėliai

  • Džiūvėsėliai maltos mėsos pusgaminių struktūrai (dėti į vidų);
  • Džiūvėsėliai spalvoti paniravimui;
  • Džiūvėsėlių mišiniai paniravimui;
  • Cornflakes paniruotės;
  • Panko džiūvėsėliai;
  • Sausos paniruotės (predust) produktų paviršiui apdoroti prieš šlapią paniravimą;
  • Šlapios paniruotės (tešlos) produktų padengimui prieš džiuvėsėlius;
  • Šlapios paniruotės (tempūra) galutiniam produktų padengimui;
  • Specialios paskirties mėsos produktų padengimo sistemos.

Keptos traškios paniruotos daržovės

  • Kepti traškūs svogūnai;
  • Kepta traški paprika;
  • Kepti Jalapeno pipirai.

Skonio ir aromato sustiprinimas

  • Mielių ekstraktai;
  • Hidrolizuoti augaliniai baltymai;
  • Aromatai;
  • Kompleksiniai mišiniai.

Lakai dešrų paviršiams

  • Skaidrus blizgus lakas dešrų paviršiui apdoroti;
  • Baltas lakas (pelėsio imitacija) dešrų paviršiui apdoroti;
  • Masė prieskonių klijavimui ant dešrų paviršiaus.

Maistiniai dažikliai

  • Karminas;
  • Burokelių raudonasis;
  • Stabilizuotas bei nestabilizuotas hemoglobinas;
  • Paprikos ekstraktas;
  • Karamelė;
  • Dažiklių mišiniai.

Natūralūs apvalkalai

  • Kiaulių plonosios žarnos, kalibruotos, 26 – 45mm;
  • Vėdarinės kiaulių žarnos;
  • Kiaulių pūslės;
  • Jaučių aklosios žarnos;
  • Jaučių tiesiosios žarnos;
  • Avių žarnos, kalibruotos, 16-24mm;
  • Avių aklosios žarnos;
  • Žarnos sumautos ant vamzdelių (tubing);
  • Klijuotos, fiksuoto ilgio žarnos.

Maisto priedai

  • Grynieji maisto priedai;
  • Maisto priedų mišiniai.
Mėsos pramonė, gaļas nozare, lihatööstus
Aurimas Verbliugevičius
Aurimas Verbliugevičius
Verslo vystymo vadovas
Mėsos, žuvies pramonė, kulinarija
Vilma Stanevičiutė
Vilma Stanevičiutė
Žuvies, mėsos pramonės technologė
#dc432a