Pieno pramonė

Raugai

  • Visų tipų sūriams;
  • Grietinei;
  • Jogurtui;
  • Varškei;
  • Raugai praturtinti gerosiomis bakterijomis (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis ir kt.).

Fermentai

  • Pieno traukinimui skirti gyvūninės kilmės fermentai;
  • Pieno traukinimui skirti mikrobiologinės kilmės fermentai;
  • Fermentas Laktazė belaktoziniams pieno produktams gaminti;
  • Fermentas transgliutaminazė varškės ir sūrių išeigos didinimui;
  • Transgliutaminazės fermentas jogurto konsistencijos gerinimui.

Konservantai

  • Natamicinas - priešpelėsinis preparatas sūrių paviršiams apdoroti;
  • Lizocimas - sūriams apsaugoti nuo vėlyvojo pūtimosi;
  • Nizinas – lydytiems, tepamiems sūriams, pieno gėrimams.

Džemai, įdarai

  • Vaisiniai įdarai su įvairaus vaisių dydžio gabalėliais;
  • Uoginiai įdarai su įvairaus uogų dydžio gabalėliais;
  • Daržovių įdarai su įvairaus daržovių dydžio gabalėliais;
  • Kakavos, šokolado, karamelės, vanilės, kavos ir kitų skonių įdarai;
  • “Clean label” linijos įdarai;
  • Plakami vaisiniai įdarai;
  • Termostabilūs įdarai.

Stabilizatoriai

  • Stabilizatoriai ledams;
  • Stabilizatoriai jogurtams;
  • Stabilizatoriai desertams;
  • Stabilizatoriai lydytiems sūriams.

Prieskoniai

  • Prieskoniai ir jų mišiniai su sumažintu mikrobiologiniu užterštumu;
  • Standartizuoto dydžio prieskoniai ir jų mišiniai;
  • Prieskonių mišiniai paviršių dekoravimui;
  • Grynieji prieskoniai;
  • Ekologiški prieskoniai.

Maistinė želatina

  • Maistinė kiaulienos želatina 100-270 bloom tvirtumo;
  • Maistinė jautienos želatina 240-270 bloom tvirtumo;
  • Aromatinė želatina su skoniais.

Modifikuoti krakmolai

  • EKO linijos modifikuoti krakmolai;
  • Šalto brinkimo modifikuoti krakmolai;
  • Karšto brinkimo modifikuoti krakmolai;
  • Fizinės modifikacijos krakmolai be “E” deklaracijos;
  • Modifikuotų krakmolų mišiniai;
  • Modifikuotų krakmolų ir tirštiklių mišiniai.

Augalinės skaidulos

  • Bulvių;
  • Kviečių;
  • Celiuliozės;
  • Citrusinės.

Skonio ir aromato sustiprinimas

  • Mielių ekstraktai;
  • Hidrolizuoti augaliniai baltymai;
  • Aromatai;
  • Kompleksiniai mišiniai.

Keptos traškios paniruotos daržovės

  • Kepti traškūs svogūnai;
  • Kepta traški paprika;
  • Kepti Jalapeno pipirai.

Sausi pieno produktai

  • Saldžių išrūgų miltai;
  • Nugriebto pieno miltai;
  • Nenugriebto pieno miltai;
  • Grietinėlės milteliai;
  • Permeat milteliai;
  • Pieno baltymai;
  • Jogurto milteliai;
  • Sūrio milteliai;
  • Pieno produktų mišiniai.

Sūrių dangos

Kolageninės etiketės

Vafliniai indeliai

Maisto priedai

  • Grynieji maisto priedai;
  • Maisto priedų mišiniai.
image/svg+xml
Vaidas Abračinskas
Verslo vystymo vadovas
Pieno, duonos, gėrimų pramonė
+370 671 52221
image/svg+xml
Aija Olišauske
Pieno pramonės technologė
+37060255035
#dfdacf