Pereiti į pagrindinį turinį

Gėrimų pramonė

Natūralūs aromatai

  • Vaisių, uogų, daržoviųir žolelių aromatai

Gėrimų bazės

  • Vaisių, uogų bazės gėrimams

Natūralūs dažikliai

  • Annatto;
  • Antocianinai;
  • Burokas;
  • Karminas;
  • Karotinas;
  • Chlorofilas;
  • Šeivamedis;
  • Liuteinas;
  • Paprika;
  • Ciberžolė;
  • Karamelė;
  • Dažiklių mišiniai.

Cukraus mažinimo sprendimai

Natūralūs konservantai

  • Natūraliai išgautas cukranendrių sirupas prieš mieles ir pelėsius;
  • Natūralių peptidų, baltymų ir polimerų mišinys bendram bakterijų skaičiaus reguliavimui;
  • Natūralus antimikrobinis peptidas prieš daugybę gramteigiamų vegetatyvinių bakterijų;
  • ir kt. 

Fermentai

  • Grybelinė α-amilazė naudojama apcukrinant grūdus ir bulves;
  • Rūgšti grybelinė proteazė naudojama gaminant alkoholį iš grūdų;
  • Grybelinė gliukamilazė veikia krakmolo molekulės galus, nukirpdama po gliukuzės molekulę;
  • Grybelinė β-gliukanazė ir hemiceliuliozė hidrolizuoja ne krakmolo angliavandenius ir sumažina užmaišo klampumą;
  • Karštyje stabili α-amilazė hidrolizuoja α-1,4-glikozidinius ryšius amilozėje ir amilopektine;
  • ir kt.

Antiseptikai

  • Natūralus biocidas iš apynių.

Putojimą mažinančios medžiagos

  • Silikoninė polimerinė putojimą mažinanti medžiaga efektyvi kviečių, miežių ir krakmolo mišiniams.

Mielės

  • Aktyvios sausos mielės, naudojamos spirito ir kitų alkoholinių gėrimų fermentavime. Jos gerai fermentuojasi iki 34 ° C temperatūros ir nuo 3,5 iki 6,0 pH.
Vaidas Abračinskas
Vaidas Abračinskas
Verslo vystymo vadovas
Pieno, duonos, gėrimų pramonė
Dainius Rukas
Gėrimų pramonės technologas
#23cb17