Kulinarija

Prieskoniai

  • Dekoratyviniai prieskonių mišiniai;
  • Prieskonių mišiniai šviežioms dešrelėms;
  • Prieskonių mišiniai kotletams, burgeriams;
  • Prieskonių mišiniai salotoms;
  • Prieskonių mišiniai paštetams;
  • Prieskonių mišiniai rūkytiems ir keptiems gaminiams;
  • Grynieji prieskoniai;
  • Prieskonių ir funkcinių priedų mišiniai.

Marinatai

  • Aliejiniai marinatai paruošti naudojimui;
  • Emulsiniai marinatai paruošti naudojimui;
  • Sausi marinatai, skirti maišyti su vandeniu ir (ar) aliejumi;
  • Marinatai šašlykams;
  • Prieskoninės druskos;
  • Marinuotų produktų dekoravimui skirti prieskonių mišiniai;
  • Marinavimo mišiniai.

Padažai

  • Sausi mišiniai padažams gaminti;
  • Prieskonių ir priedų mišiniai majonezo gamybai;
  • Prieskonių ir priedų mišiniai kečupo gamybai;
  • Padažai paruošti vartojimui;
  • Padažai specialiose pakuotėse (sachet, cup, dangteliuose).

Keptos traškios daržovės

  • Kepti traškus svogūnai;
  • Kepta traški paprika;
  • Kepti traškūs Jalapeno pipirai.

Paniruotės, džiūvėsėliai

  • Džiūvėsėliai maltos mėsos, žuvies pusgaminių struktūrai (dėti į vidų);
  • Džiūvėsėliai spalvoti paniravimui;
  • Džiūvėsėlių mišiniai paniravimui;
  • Cornflakes paniruotės;
  • Panko džiūvėsėliai;
  • Sausos paniruotės (predust) produktų paviršiui apdoroti prieš šlapią paniravimą;
  • Šlapios paniruotės (tešlos) produktų padengimui prieš džiūvėsėlius;
  • Šlapios paniruotės (tempūra) galutiniam produktų padengimui;
  • Specialios paskirties mėsos produktų padengimo sistemos.

Skrebučiai

  • Skrebučiai salotoms;
  • Skrebučiai sriuboms;
  • Skrebučiai pagardinti įvairiais prieskoniais.

Maistinė želatina

  • Maistinė kiaulienos želatina 100-270 bloom tvirtumo;
  • Maistinė jautienos želatina 240-270 bloom tvirtumo;
  • Aromatinė želatina su skoniais.

Funkciniai mišiniai

  • Funkciniai mišiniai faršo gamybai;
  • Funkciniai mišiniai šviežumui išsaugoti;
  • Funkciniai mišiniai gaminių išeigai padidinti;
  • Funkciniai mišiniai pusgaminių masažavimui.

Sausi pieno produktai

  • Saldžių išrūgų miltai;
  • Nugriebto pieno miltai;
  • Nenugriebto pieno miltai;
  • Grietinėlės milteliai;
  • Permeat milteliai;
  • Pieno baltymai;
  • Jogurto milteliai;
  • Sūrio milteliai;
  • Pieno produktų mišiniai.

Natūralūs apvalkalai

  • Kiaulių plonosios žarnos, kalibruotos, 26 – 45mm;
  • Vėdarinės kiaulių žarnos;
  • Kiaulių pūslės;
  • Jaučių aklosios žarnos;
  • Jaučių tiesiosios žarnos;
  • Avių žarnos, kalibruotos, 16-24mm;
  • Avių aklosios žarnos;
  • Žarnos sumautos ant vazdelių (tubing);
  • Klijuotos, fiksuoto ilgio žarnos.

Maisto priedai

  • Grynieji maisto priedai;
  • Maisto priedų mišiniai.
image/svg+xml
Aurimas Verbliugevičius
Verslo vystymo vadovas
Mėsos, žuvies pramonė, kulinarija
+370 685 43635
image/svg+xml
Linas Tvarijonas
Kulinarijos technologas
+370 606 51995
#db3918